Bonprix.hu Kuponkódok Január 2018

Bonprix.hu Promóciós kód: A bonprix.hu különféle igényes divatcikkek és egyéb kiegészítők eladására szakosodott weboldal rendkívül kedvező árfekvéssel.

7 Kuponkódok

Hírlevél feliratkozás: Bonprix.hu

Bonprix.hu Kedvezményes Ajánlatok és különleges akciók

-10% kedvezmény Bonprix Klub

A bonprix Klub tagjaként 10% kedvezményt kapsz minden rendelésből a tagság ideje alatt. A Klubkedvezményt össze lehet vonni más akciókkal.

Kedvezmény 1500 Ft hírlevelünkre

A kód 1500 Ft értékű kedvezményre jogosít min. 6600 Ft értékű megrendelés esetén. Csak az interneten leadott megrendelésekre vonatkozik.

Bonprix.hu Lejárt kedvezmény kódok

Kiszállítási díj 0 Ft + 10% árengedmény! | Kedvezménykód: 1217

20% kedvezmény | Kedvezménykód: 7771

20% Kedvezmény | Kedvezménykód: KL39

INGYENES KIFIZETÉS a Bonprix.hu-nál több mint 6000 Ft vásárlás esetén | Kedvezménykód: AT27

Min. 6000 Ft értékű megrendelés esetén. A teljes készletre. Kizárólag interneten keresztül. | Kedvezménykód: SE23

Min. 6000 Ft értékű rendelés esetén. | Kedvezménykód: 7I9J3

Min. 6000 Ft értékű megrendelés esetén. A teljes készletre. | Kedvezménykód: FT22
Bonprix.hu Információk

A bonprix.hu weboldal különböző divatcikkeket és egyéb kiegészítőket kínál hölgyek, férfiak és gyermekek számára rendkívül kedvező áron. A honlap nagyon esztétikus, felhasználóbarát, teljesen átlátható, gyönyörű dizájnnal rendelkezik. A főoldalon rögtön láthatjuk színes képek formájában az aktuális ünnepnek megfelelő vagy éppen legtrendibb ruhaneműket és kiegészítőket hirdető kategóriákat (Nagy méretek, Férfi divat, Gyermekdivat, Lábbelik és kiegészítők, Dekoráció és textília). Az oldal legtetején található a bejelentkezés, majd jobbra a Szerviz, Megrendelőlap, Fiókom/Vágólap és Kosár opciók. Lentebb a következő menüpontok közül választhatunk: Nő, Fehérnemű, Férfi, Gyermek, Lábbelik és kiegészítők, Lakás, Sale, Karácsonyra, Inspirációk.

A klubtagságért 10% kedvezmény jár, a féléves klubtagsági díj pedig csupán 1750 Ft, ami az első megrendeléskor kerül felszámolásra. Fél év után automatikusan meghosszabbodik a tagság, hacsak a felhasználó másképp nem dönt. A klubba interneten keresztül, telefonon vagy megrendelőlapon lehet csatlakozni és ugyanezen a módon lehet kilépni belőle, illetve írásbeli nyilatkozat útján. Az oldalon lehetőségünk van feliratkozni a hírlevélre is, amely segítségével első kézből értesülhetünk a legújabb akciókról, termékekről és ráadásul még 1500 Ft-ot is kapunk a vásárláshoz. A bonprix.hu megtalálható a Facebook-on, a Youtube-on és az Instagram-on is. A honlap alján balról jobbra a következő menüpontok kaptak helyet: SZOLGÁLTATÁSUNK (Papír katalógus, bonprix Klub, Mérettáblázat, Vágólap, Fiókom, Vélemények a termékekről, Vásárlási feltételek, Oldaltérkép, Bloggereknek, Ajánld az ismerőseidnek, Hírlevél), AJÁNLATUNK (Nő, Fehérnemű, Férfi, Gyermek, Lábbelik és kiegészítők, Lakás, Sale, Inspirációk), Kapcsolat (Gyakran feltett kérdések, Telefon/E-mail, Javaslatok és kritika), VÁLLALAT (A cégről, A mi felelősségünk, Cookie adatkezelési nyilatkozat). Jobb oldalt helyezkedik el a Biztonságos vásárlás (Biztonságos tranzakciók és vásárlások az SSL-en keresztül), Fizetés és kiszállítás (MasterCard, Visa, Szállítás utánvéttel, Magyar Posta).

A weboldal számos országban képviselteti magát: Magyarország, Ausztria, Belgium, Brazília, Bulgária, Ciprus, Csehország, Észtország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Kazahsztán, Lengyelország, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Oroszország, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Törökország, Ukrajna. A bonprix.hu összességében egy remekül felépített, színvonalas online áruház rendkívül kedvező árakkal és széles választékkal.


Copyright © 2016 Divergent Ltd - https://kuponkod.hu/ - All Rights Reserved