Fashion Days Kuponkódok Január 2018

Fashion Days kuponkód: A fashiondays.hu oldalon rendkívül kedvező áron rendelhetünk magunknak különféle stílusos divatcikkeket, kiegészítőket.

12 Kuponkódok

Hírlevél feliratkozás: Fashion Days

Fashion Days Kedvezményes Ajánlatok és különleges akciók

30 napos visszaküldési határidő

14 naptári NAPON belül jóga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától.

Ingyenes szállítás a Fashiondays.hu webáruház

Ingyenes szállítás minden megrendelések a Fashiondays.hu webáruház

Fashion Days Lejárt kedvezmény kódok

-30% MINDENRE! | Kedvezménykód: ALL30HU

-30% LÁBBELIKRE | Kedvezménykód: ALL30SHOES

30% kedvezménnyel! | Kedvezménykód: HELLO18HU

15% Extra kedvezmény | Kedvezménykód: FESTIVE15

10% Extra kedvezmény | Kedvezménykód: XMAS10

10% kedvezmény a követező 200 vásárlónak! | Kedvezménykód: HAPPY200

TOPMÁRKÁK 15% kedvezménnyel! | Kedvezménykód: TOP15HU

15% Kedvezmény | Kedvezménykód: NEXT15HU

25% kedvezmény MINDENRE! | Kedvezménykód: ALLIN25

30% Mindenre! | Kedvezménykód: WINTER30

15% kedvezmény MINDEN termékre a shopban! | Kedvezménykód: STYLE15HU

Itt a CIPŐK HÉTVÉGÉJE: minden lábbeli 25% KEDVEZMÉNNYEL! | Kedvezménykód: SHOES25HU
Fashion Days Információk

A fashiondays.hu nagyon áttekinthető felépítéssel rendelkezik, itt mindenki könnyen megtalálja a maga számára legtetszetősebb árucikkeket. A weblap legtetején az oldal logója, egy keresősáv, valamint a Belépés, Legyen tag Ön is!, Segítség, Kedvencek, Kosaram található. Alatta vízszintes sávban az alábbi kategóriák közül választhatunk: Női, Férfi, Gyermek, Márkák, Ajándékötletek. A főoldal felső részében az „ingyenes kiszállítás minden termékre” és a „visszaküldés: 30 napig feliratok kaptak helyet, alattuk pedig a képes női, férfi és gyermek kategóriákat. Az oldalon fel vannak sorolva a top márkák, valamint kapunk egy kis leírást is magáról az oldalról. A fashiondays.hu megtalálható a legnagyobb közösségi oldalakon is, azaz a Facebook-on, a Twitter-en, a Pinterest-en, a YouTube-on, az Instagram-on, és a Google+-on. A webshop egyik különlegessége az, hogy már Android, iPhone és iPad alkalmazásokkal is meg tudjuk vásárolni a kiszemelt termékeket, így akár útközben is gyorsan lecsaphatunk arra, mi megtetszik nekünk.

A Fashion Days közösséghez csatlakozva stylistok és divatszakértők segítenek a mindennapos öltözködésünkben. Az oldal legalján a következő menüpontok közül válogathatunk: Segítség (GYIK, Visszaküldési információ, Cookie szabályzat, Felhasználási feltételek, Rólunk, Kapcsolat, Biztonság, Online vitarendezés, Elállás, Fizetési módok), Ügyfélszolgálat, Mobil applikációk. Kérdés, probléma esetén az ingyenesen hívható ügyfélszolgálathoz lehet fordulni, akik elérhetőek még e-mailen és chaten is. A weboldalon az alábbi fizetési módon állnak rendelkezésre: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron. Lehetőség van utánvételes fizetésre is készpénzes formában, miután a DPD futárszolgálat ingyenesen kiszállította a csomagot. Az oldalon lehetőség van a hírleveles feliratkozásra, amely által első kézből értesülhetünk a legújabb termékekről, akciókról.

A fashiondays.hu weblapon kreatív ajándékötletek is várják a felhasználókat, ráadásul fel van tüntetve az is, hogy milyen árakon lehet hozzájutni egy-egy ilyen termékkategóriához. A The Daily Issue menüpontra való kattintás egy magazinszerű felületre visz át, amely több kategóriát is magába foglal: Divat, Életstílus, Férfidivat, Stílus, Sztárvilág, The Days. Itt számos érdekes olvasnivaló található sztárokról, divatról, kiegészítőkről és a többi. A fashiondays.hu egy igényes, rendkívül felhasználóbarát, egyszerű felülettel rendelkező weboldal, amely nagy választékban tartalmaz csodás divatcikkeket, kiegészítőket és egyéb dolgokat.


Copyright © 2016 Divergent Ltd - https://kuponkod.hu/ - All Rights Reserved