Lascana.hu Kuponkódok Január 2018

Lascana kuponkód ✓ Vásároljon ön is kuponokkal otthona kényelméből, és használja ki a lascana.hu webáruház kínálta fantasztikus akciókat!

14 Kuponkódok

Hírlevél feliratkozás: Lascana.hu

Lascana.hu Kedvezményes Ajánlatok és különleges akciók

Ha nem szerezte még be fürdőruháját, most 20%-kal olcsóbban megteheti!

Felkészült már a strandszezonra? Ha még nem szerezte be kedvenc bikinijét, akkor nézze meg fürdőruha kínálatunkat. Rendeljen még ma 20 % kedvezménnyel!

Ingyenes szállítás a webáruházban Lascana.hu

Ingyenes szállítás 25 000 Ft felett

Lascana.hu Lejárt kedvezmény kódok

20% kedvezmény minden teljes árú termékre. | Kedvezménykód: 26287

25% kedvezmény a Fehérneműk/Melltartók kategória minden teljes árú termékére. | Kedvezménykód: 22285

A levélben ajándék 4000Ft Önnek! | Kedvezménykód: 29622

20% kedvezmény a Fehérnemű kategória minden teljes árú termékére. | Kedvezménykód: 20132

20% kedvezmény minden teljes árú termékre. | Kedvezménykód: 34638

25% kedvezmény a Fehérneműk/Luxus Fehérneműk kategória termékeire. | Kedvezménykód: 49369

-25% MINDENRE! | Kedvezménykód: 83259

25% kedvezmény a Hálóruha kategória minden teljes árú termékére! | Kedvezménykód: 86203

15% MINDENRE! | Kedvezménykód: 61165

25% kedvezmény a Fehérneműk / Luxus Fehérneműk kategória termékeire. | Kedvezménykód: 14605

20% kedvezmény a Fehérnemű kategória minden teljes árú termékére. | Kedvezménykód: 71212

25% kedvezmény a Fehérneműk/Melltartók kategória minden teljes árú termékére. | Kedvezménykód: 67214

11% kedvezmény minden teljes árú termékre. | Kedvezménykód: 29147

Rendeljen legalább 16 000 Ft értékben, és mi levonunk 4000 Ft-ot vásárlásának végösszegéből. | Kedvezménykód: 35587
Lascana.hu Információk

Ha önnek női fehérneműre, fürdőruhára, strandruházatra, vagy akár valamilyen hálóruhára lenne szüksége, akkor érdemes felkeresnie a Lascana.hu webáruházat, ahol a kuponoknak köszönhetően kedvére válogathat a hatalmas, mindig igényt maximálisan kielégítő termékkínálatból. A cég platformja már első „blikkre” is rendkívül pozitív benyomást kelt az emberben. A dizájn minden túlzás nélkül szemet gyönyörködtetőnek mondható, az egész oldal jól strukturált, a menüpontok a számukra ideális helyen találhatók meg, ami nagymértékben megkönnyíti az eligazodást és a vásárlás menetét a webshop-ban. A cég szlogenje (It’s a woman’s world) is jelzi, hogy ez a webáruház a hölgy vásárlók igényeinek maximális kielégítésére törekszik professzionális módon.

Ha kicsit jobban körülnézünk a menüpontok „háza táján”, akkor láthatjuk, hogy a különféle termékek logikus alkategóriákba rendezve találhatók meg az oldalon. A „Fehérneműk” menüpontra kattintva a különböző melltartók (Push-up, kosaras, merevítős, multifunkcionális, sport, szoptatós stb), Fűzők & bodyk, Női atléták és női alsók, Alakformáló fehérneműk és Luxus Fehérneműk közül válogathatunk kedvünkre. A Fürdőruhák terén sem lehet majd okunk a panaszra, mert számtalan bikini, tankini és egyrészes fürdőruha található meg a cég kínálatában. A hálóruhák terén is igen szép felhozatallal büszkélkedhet a cég (különféle pizsamák, kombinék, hálóingek, stb.), de egyéb exkluzív ruhadarabot, szexi, luxus fehérneműt is sokfélét találhatunk meg az oldalon. A fizetésre is több módot támogat a platform: banki átutalás, postai utánvétel, VISA, Mastercard és további jó hír, hogy amennyiben 25.000 Ft felett vásárolunk, akkor a házhozszállítás ingyenes. A vásárlóknak lehetőségük van az árucserére, illetve élhetnek (a feltételek betartása mellett) a visszavásárlási lehetőséggel is.

Ha valamilyen kérdésünk adódna az oldal használatával, vagy bármelyik a cég által forgalmazott termékkel kapcsolatban, akkor telefonon is elérhetjük a lascana.hu munkatársait a „Kapcsolat” menüpontban megadott vezetékes számon. A Lascana termékkínálatában, kiváló minőségű, top márkák ruházati cikkeivel találkozhatnak a vásárlók, az oldal kezelése rendkívül egyszerű, felhasználóbarát, ezért ha valamilyen női fehérnemű vásárlását tervezzük mostanság, vagy a közeljövőben, akkor mindenféleképpen érdemes felkeresnünk ezt a prémium minőségű termékeket kínáló, kiváló webáruházat.


Copyright © 2016 Divergent Ltd - https://kuponkod.hu/ - All Rights Reserved