Lira.hu Kuponkódok Január 2018

Lira.Hu Kupon beváltása.A lira.hu oldal a Líra Könyv Zrt. online áruháza, ahol a vásárlók rendkívül könnyen és gyorsan tudnak az interneten keresztül könyveket, filmeket, zenei kiadványokat, hangos könyveket, antikvár könyveket, és bizonyos muszaki cikkeket (pl. könyvolvasók) megvásárolni, de szálláshelyek is lefoglalhatók az oldalon keresztül.

0 Kuponkódok

Hírlevél feliratkozás: Lira.hu

Lira.hu Kedvezményes Ajánlatok és különleges akciók

A Tea Kiadó könyvei 30% kedvezménnyel

CSAK törzsvásárlóként vagy Magyar Telekom pontkupon használatával láthatja a kedvezményt

-30-40% kedvezmény

30-40% kedvezménnyel a Fumax Kiadó akcióban részt vevő könyvei! A kedvezmény 2016. szeptember 5-ig, illetve a készlet erejéig érvényes, és más kedvezményekkel nem vonható össze.

500 Ft-os vásárlási utalvánnyal

Regisztráljon most törzsvásárlónak, vagy amennyiben már törzsvásárlónk, adja meg törzsvásárlói kártyaszámát, és a kedvezményeken túl meglepjük egy 500 Ft-os vásárlási utalvánnyal. Ezt a kupont a regisztrációt követő 30 napon belül tudja felhasználni a lira.hu webáruházban 5000 Ft feletti vásárlás esetén.

Ingyenes szállítás

5.000 Ft alatti rendelési összeg esetén: 799 Ft ✓ 5.000 Ft és 10.000 Ft közötti rendelési összeg esetén: 599 Ft ✓ 10.000 Ft feletti rendelési összeg esetén a kiszállítás ingyenes

Ingyenes szállítás személyes átvételi

Személyes átvételi lehetőségek ✓ Ebben az esetben nem számítunk fel kiszállítási költséget.

Lira.hu Lejárt kedvezmény kódok

Lira.hu Információk

Az oldal kifejezetten jó elso benyomást tesz az emberre, A dizájn tökéletesen illeszkedik a cég profiljához, a menüpontok, opciók nincsenek túl bonyolítva, a honlap kezelése nagyon egyszeru, minden fontos funkció gyorsan és akadálymentesen muködik, egyszóval az egész platform remekül teszi a dolgát.

A fomenü az oldal felso részén, a fejlécben kapott helyett, ahol a következo termék kategóriák találhatók meg: Könyv, Film, Zene, Kotta, Hangos könyv, eKönyv. Antikvár, Játék, Muszaki és Utazás. A cég a törzsvásárlói számára kiemelt ajánlatokkal is kedveskedik, így akár 27%-os kedvezménnyel is vehetnek az oldalon könyveket, vagy egyéb termékeket.

Egymást érik a jobbnál-jobb akciók, leárazások, ezért például ha valamilyen remek könyvvel szeretnénk meglepni valamelyik ismerosünket, családtagunkat, vagy éppen saját magunkat, akkor érdemes jó alaposan körülnézni a kínálatban, ahol temérdek új és régebbi könyv várja új gazdáját.

A vásárlás módja sem bonyolult, elegendo hozzá egy szimpla regisztráció a szükséges adatok megadásával és máris belevethetjük magunkat a termékpaletta kínálta rengeteg könyv és egyéb árucikk átböngészésébe, valamint a vásárlásba. Ha valamilyen kérdésünk merülne fel az oldal használatával, muködésével kapcsolatban, akkor érdemes felkeresni a láblécen megtalálható „Segítség” menüpontot. Ezt megnyitva külön kategóriákba bontva találhatjuk meg a válaszokat a kérdéseinkre.

Ebben a szekcióban a személyes átvételi lehetoségek leírása, a futárszolgálattal történo kiszállítás, a rendelés folyamata, fizetési módok és még sok minden más, hasznos információ megtalálható. Jó hír, hogy számos „hagyományos” könyv e-book formájában is megvásárolható, így azoknak a felhasználóknak sem lesz majd okuk a panaszra, akik ezt az egyre divatosabb, népszerubb olvasási formát részesítik elonyben a hagyományossal szemben.

A Lira.hu oldal rendelkezik Facebook-os profillal is, ahol a rendszeres frissítéseknek hála, elso kézbol értesülhetnek a vásárlók az akciókról, hírekrol, de emellett játékokban is részt vehetnek, ahol sokféle értékes nyereménnyel is gazdagodhatnak.


Copyright © 2016 Divergent Ltd - https://kuponkod.hu/ - All Rights Reserved