Muziker.hu Kuponkódok Január 2018

Muziker.hu Kupon vagy Kedvezmény kód: Hangszereket és hangszertartozékokat vásárolhat rendkívül kedvező áron kuponnal a muziker.hu webáruházban. Hatalmas választék, kedvező árak.

5 Kuponkódok

Hírlevél feliratkozás: Muziker.hu

Muziker.hu Kedvezményes Ajánlatok és különleges akciók

Ingyenes kiszállítás 15000 forint vásárlás felett

Függetlenül attól, hogy a fizetés milyen módon történik (előreutalással, bankkártyás fizetéssel, utánvétellel, stb) a szállítási költség Magyarország egész területén egységesen 990 Ft abban az esetben, ha a rendelés értéke nem haladja meg a 15 000 Ft-os összeget. 15 000 Ft-os meghaladó rendelés esetén a szállítási díjat mi álljuk, tehát az Ön számára teljesen INGYENES!

2.000 Ft kedvezmény!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezzen egy 2.000 Ft kedvezmény-kupont 30.000 Ft meghaladó vásárlás felett.

Muziker.hu Lejárt kedvezmény kódok

A következő kuponkód felhasználásával 1500 Ft-os kedvezményt szerezhet 30 000 Ft feletti vásárlás esetén. | Kedvezménykód: LASTMINUTE

Csak ma 6% kedvezmény mindenre! | Kedvezménykód: XMAS17

5%-os kedvezményt kínálunk a többi termékr | Kedvezménykód: CRAZYBF17

5%-os kedvezményt kínálunk a többi termékr | Kedvezménykód: CRAZYBF17

Vásároljon legalább 30.000 Ft értékben, majd a kupon érvényesítésével 2000 Ft kedvezményt kap. Bejelentkezés után a 'Kupon' mezőbe kell beírni a következő kódot: | Kedvezménykód: HUFnews3
Muziker.hu Információk

A muziker.hu Közép-Európa legnagyobb hangszerkereskedője a Muziker Hangszerbolt webes áruháza, ahol a vásárlók online módon megvehetik a cég üzletében is megtalálható, kiváló minőségű hangszereket és hangszertartozékokat. A cég platformja egyszerű, áttekinthető dizájnnal rendelkezik. A menürendszernek és magának a webáruháznak a felépítése is teljes mértékben átlátható, ezért nagyon könnyen lehet eligazodni és vásárolni az oldalon. A főoldal legtetején az alábbi pontok láthatók: ÁSzF, Mindent a vásárlásról, Kapcsolat, Ingyenes zöldszám, Bejelentkezés. A cég 14 különböző országba szállít Magyarországon kívül megrendeléseket.

A szállítás 15 000 Ft felett ingyenes, a termékekre 30 napos visszavásárlási garancia van és 3 év jótállás. Az oldalon a logó, a keresősáv és a kosár alatt az alábbi kategóriák kaptak helyet: Gitár, Basszusgitár, Billentyűs, Dob, Mikrofon, PA, Stúdió, Fejhallgató, Personal Audio, DJ, Fúvós, Vonós, Fény, Tartozék. Alul különféle képekben vannak feltüntetve az aktuális akciók, azaz a hangszerek és a tartozékok. A főoldal legaljább az alábbi menüpontok állnak rendelkezésünkre: Elérhetőségek (Webáruház elérhetőségek, Reklamációs központ és szerviz, Hangszerbolt – Pozsony Aupark, Hangszerbolt – Zsolna Aupark, Hangszerbolt – Kassa Aupark, Hangszerbolt – Prága Smíchov, Hangszerbolt – Prága Palmovka, Hangszerbolt – Liberec Nisa, Hangszerbolt – Pilsen Olympia, Hangszerbolt – Ostrava Forum, Hangszerbolt – Hradec Králové), Vásárlási információk (Miért pont a Muziker, Rendelési módok, Kiszállítási feltételek, Fizetési feltételek, Garanciális feltételek, Reklamációs feltételek, Vásárlástól való elállás, Visszavásárlási garancia, Adatkezelési nyilatkozat, Közösségen belül vásárlás, Impresszum), Muziker közösség (Facebook, Twitter, Instagram, Muziker Klub hűségprogram, YouTube, Logo Muziker).

Az oldalon lehetőségünk van feliratkozni a hírlevélre, hogy elsőként értesülhessünk a legújabb akciókról, kedvezményekről, termékekről. Az oldalon az alábbi fizetési módokra van lehetőség: készpénzes-utánvétel, bankkártyás (Maestro, Diners Club, VISA, Mastercard), TrusPay, PayPal. A Muziker több csupán egy hangszerboltnál, ugyanis emellett zenekedvelőket és zenészeket összefoglaló közösség, amely időnként bemutatókat, nyereményjátékokat is szervez. A weboldal nagyon felhasználóbarát, könnyen ki lehet igazodni rajta és rendkívül kedvezményesek árakon lehet hozzájutni a különféle minőségi hangszerekhez és tartozékokhoz.


Copyright © 2016 Divergent Ltd - https://kuponkod.hu/ - All Rights Reserved