Tarhely.com Kuponkódok Január 2018

Tarhely.com Promóciós kód. Kiváló minőségű tárhely szolgáltatás, rendkívül kedvező áron, kuponos vásárlással a tarhely.com platformján. Tárhely csomagok nagy választéka.

3 Kuponkódok

Hírlevél feliratkozás: Tarhely.com

Tarhely.com Kedvezményes Ajánlatok és különleges akciók

Webtárhely: Üzleti Premium - 10000 MB

Kisvállalat, nagy igényekkel? Az Üzleti Premium tárhelyet szinte lehetetlen kinőni 1 weboldallal és átlagos levelezéssel. 6.900 Ft Évente

Webtárhely: Start - 250 MB

Ha weboldala kevés helyet foglal és csak 1 email fiókra van szüksége, a Start tárhelyünk Önnek való. 900 Ft Évente

Webtárhely: Ingyen - 50 MB

Ha domain nevet regisztrál, ajándékba adunk egy reklámmentes kis webtárhelyet, ahova feltöltheti bemutatkozó weboldalát.

Tarhely.com Lejárt kedvezmény kódok

50% kedvezmény minden tárhelyre és .hu domain regisztrációra | Kedvezménykód: BF50

-20% Kedvezmény (SSD VPS packages) | Kedvezménykód: B26QP7

-15% Kedvezmény bármely web hosting (tárhely) | Kedvezménykód: EJS5QFD
Tarhely.com Információk

A tarhely.com egy rendkívül magas színvonalat nyújtó tárhely szolgáltató, ahol a különféle tárhely csomagok megvásárlása mellett, domain regisztrációra és egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőségük van a felhasználóknak. A cég olyan kiváló műszaki háttérrel és infrastruktúrával rendelkezik, amely minden tekintetben maximálisan megfelel a mai kor biztonságtechnikai követelményeinek is. A tarhely.com igen sokféle variációban kínálja a különféle tárhely csomagokat, így minden ügyfél megtalálhatja a számára optimális változatot, legyen szó csak egy egyszerű bemutatkozó, magán weblaphoz szükséges tárhelyről, vagy komplex webáruház rendszerről. A platformon a tárhely megrendelése előtt informálódhatunk az általunk kiszemelt tárhely típus jellegéről, illetve, arról, hogy milyen egyéb szolgáltatásokat biztosít mellé a cég. Jó hír, hogy minden tárhelyet a rendkívül népszerű, és igen biztonságos „cPanel” rendszeren keresztül adminisztrálhatunk, amelynek rutinszerű használata némi gyakorlással igen könnyedén elsajátítható. Az „Általános” tárhely csomagok mellett, a tarhely.com-nál vásárolhatunk „Korlátlan és Óriás” tárhely szolgáltatást is, így azok sem lesznek bajban, akiknek a honlapja, céges oldala már kinőtte a korábban megvásárolt tárhelyet. Mindezek mellett EVO tárhelyeket is biztosít a tarhely.com a profi felhasználók számára, ráadásul kifejezetten jó árfekvés mellett, ezért ha ilyenre lenne igényünk, akkor feltétlenül érdemes felkeresni az oldalukat. Ha valamilyen kérdésünk lenne, akkor a telefonos és email-es ügyfélszolgálat mellett élő chat-en is kapcsolatba léphetünk az ügyfélszolgálat munkatársaival, akik rendkívül gyorsan és szakszerűen teszik a dolgukat. A fizetésre többféle opció áll a rendelkezésünkre, így fizethetünk banki átutalással és bankkártyával is, de azok számára, akik előnyben részesítik az alternatív fizetési metódusokat, a tarhely.com lehetővé teszi a Paypal-on keresztül történő fizetést is. Ha egy olyan tárhelyet szeretnénk biztosítani személyes, céges honlapunk, vagy webáruházunk számára, ahol tökéletesen biztonságban tudhatjuk adatainkat, akkor a tarhely.hu által kínált tárhely csomagok között egészen biztosan megtaláljuk majd a számunkra megfelelőt. Érdemes kihasználni a kuponos vásárlás nyújtott kedvezményeket is, hiszen általuk, lényegesen olcsóbban juthatunk hozzá a kiszemelt tárhely csomagokhoz.


Copyright © 2016 Divergent Ltd - https://kuponkod.hu/ - All Rights Reserved