eOptika.hu Kuponkódok Január 2018

eOptika Kedvezménykód: Az eOptika weboldala kontaktlencséket, napszemüvegeket, kontaktlencse folyadékokat, szemcseppeket árusít a világhálón. Az oldalon kizárólag eredeti termékek vannak, amelyekre a cég 30 napos készpénz-visszafizetési garanciát, áraikra pedig 120%-os árgaranciát vállal.

0 Kuponkódok

Hírlevél feliratkozás: eOptika.hu

eOptika.hu Kedvezményes Ajánlatok és különleges akciók

Nyári akció 0 ápolófolyadékhoz és kontaktlencséhez

Most 500 Ft kedvezménnyel, már 2100 Ft-tól próbálhatja ki 10 db-os napi hordási idejű kontaktlencséinket!

Ingyenes szállítás FoxPost csomagautomatákba:

Ha 12:00-ig rendel, akkor még aznap megérkezik csomagja a FoxPost automatába, melyek bevásárló központok és hipermarketek belsejében találhatóak. Kora reggeltől késő estig elérhetőek. Most nincs szállítási költség, rendelési értéktől függetlenül minden rendelésre érvényes az ajánlat.

INGYENES szállítás kontaktlencséhez és ajándék 1990Ft értékben

Kontaktlencséjét ápolófolyadékát vagy szemcseppjét most INGYENESEN szállítjuk FoxPost automatába + ajándékot is adunk 1 990 Ft értékben Rendeljen most kontaktlencsét, ápolófolyadékot vagy szemcseppet, és 1 990 Ft-os Biotrue Flight Pack ápolófolyadékot adunk ajándékba. Az ajándék 2 darab 60 ml-es Biotrue ápolófolyadékot és 2 darab lencsetartótokot tartalmaz. Az ajándék minden kontaktlencse, ápolófolyadék vagy szemcsepp vásárlása mellé jár, ha ebből a levélből kattintva adja le rendelését. A folyadék használatát 2016. májusáig meg kell kezdeni.

30-50%-kal olcsóbb mint a boltokban

Garantáltan eredeti termékek ✓ 120%-os garancia, hogy a legjobb áron vásáro ✓ Ingyenes személyes átvétel Budapesten

Hírlevél feliratkozását

Havi 1-2 alkalommal értesítjük kontaktlencséjét érintő akciókról ✓Még a gyártói drágulás előtt szólunk Önnek, hogy olcsóbb áron vásárolhasson ✓ Adatait soha senkinek nem adjuk ki ✓ Bármikor, 2 kattintással leiratkozhat leveleinkről

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás Átvétel budapesti irodánkban ✓ Pick Pack Pontra történő szállítás: 490 Ft (10 000 Ft felett ingyenes) ✓ FoxPost automatába történő szállítás: 590 Ft (12 500 Ft felett ingyenes) ✓ PostaPontra történő szállítás: 590 Ft (15 000 Ft felett ingyenes) ✓ Futárral történő házhoz szállítás: 790 Ft (15 000 Ft felett ingyenes)

eOptika.hu Lejárt kedvezmény kódok

eOptika.hu Információk

Az eoptika.hu weboldal 2012-ben elnyerte az év internetes kereskedoje díjat. A honlap 2011-ben kezdte meg muködését, így bátran kijelenthetjük, hogy az elmúlt három év alatt átüto sikert ért saját piaci szegmensében, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint ez az elismerés. A webshop rendkívül széles kínálattal rendelkezik, számos gyártó márkáját tudhatjuk magunkénak, mint például: Johnson & Johnson, CIBA Vision, CooperVision, Bausch & Lomb, Alcon, Abbott stb. Az eoptika.hu gyors és olcsó szállítást ígér a vásárlók számára, valamint emellett a termékeket ingyen át is lehet venni a cég kirendeltségeiben. Az oldalon lehetoség van email-es rendelésre is, de telefonon is el lehet intézni a procedúrát.

A honlap kezelése kimondottan egyszeru, és emellett igen átlátható, jól strukturált felépítéssel rendelkezik. Látszik, hogy nem a dizájn áll a középpontban, hanem foként a termékismertetokre és a rendelésre fordították a fejlesztok a legnagyobb gondot. Ez egyáltalán nem mondható hátránynak, hiszen a felhasználók általában egyáltalán nem igényelnek „csili vili” felületet, hiszen a cél az ilyen oldalak esetében az, hogy a vásárlók könnyen és gyorsan eligazodjanak a termékek között és a leheto legegyszerubb úton találjanak rá az általuk kiszemelt árukra. Az oldalon legfelül fel van tüntetve a cég elérhetosége, jobb oldalon a következo menüpontok közül lehet választani: Hírlevél, Belépés, Regisztráció, Kapcsolat, Kosár.

Ez alatt helyezkednek el a további menüpontok: Kezdolap, Kontaktlencse, Színes kontaktlencse, Kontaktlencse folyadék, Napszemüvegek, Szállítás és fizetés. Az oldalon jól látható helyen van felütetve a shop e-mail-es elérhetosége és telefonszáma, mondhatni szemünk rögtön rá irányul, amint meglátjuk az oldalbetöltodés során a honlapot. A cég a nyitólapon saját elonyeit is részletesen felsorolja, amely kiváló marketingstratégia, hiszen így közvetlen módon növelheti a termékek és a cég iránti bizalmat a felhasználóknál. Többek között az alábbiakat találhatjuk meg ebben a szekcióban: Garantáltan eredeti termékek, Ingyenes személyes átvétel Budapesten, 30-50%-kal olcsóbb, mint a boltokban, 30 napos visszavételi garancia, 120%-os garancia, hogy a legjobb áron vásárol, Barátságos és képzett Ügyfélszolgálat, Gyors szállítás, akár ingyen, Több 10.000 sikeres szállítás évente.

A honlapon megtalálható egy gyors keresési funkció is, amely minden felhasználónak segít a gyors, céltudatos keresésben.

Az eoptika.hu egy teljes mértékben megbízható, átlátható webshop, amely széles spektrumú termékkínálattal rendelkezik és egy szó, mint száz: teljes mértékben kielégíti a hazai vásárlók minden igényét.

 


Copyright © 2016 Divergent Ltd - https://kuponkod.hu/ - All Rights Reserved